divendres, 4 de febrer del 2011

Entrenament quebrantahuesos 4-2-2011

Dema dissabte ens espera un nou entrenament preparació de la propera quebrantahuesos, a la qual participarem la meva grupeta.
Dema sortirem de Tortosa direcció Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Ulldecona per l'ermita del Remei, la Sénia per Sant Joan del Pas, Mas de Barberans i Tortosa, en total aproximadament seran sobre uns 110 km.+-.

A la propera entrada al Blog explicaré les mitges que em tret , el recorregut total, els desnivells acumulats.......encara que ara encara estem al començament de la temporada i no estem pujant ports si no que estem rodant en molta agilitat.
Diumenge tornarem a sortir encara esta per decidir la ruta pero quedem a les 9h. als 4 camins de Tortosa

Enguany a diferencia de l'any passat em entrat quasi tota la grupeta  i aixo ens ha motivat a la majoria, jo en concret no podia anar per un esdeveniment que em coincideix amb la data, però al final ho podré arreglar i participaré amb l 'intenció de gaudir del paisatge  i rebaixar el temps que vaig fer l'any passat, que degut al mal temps que va fer  va ser de 9h.25m.
L' experiència  viscuda l'any passat va ser enriquidora mentalment , he de dir que si no hagues estat acompanyat de Ricard i de Josep segur que m'hauria passat pel cap l'abandonamet, aixo lligat a que la meva familia i els meus amics estaven esperant-me a dalt del Portalet  van fer que acabes la meva primera Quebrantahuesos  prou be.

Deixo aquest video de Josep esperant a Ricart i mi dat del mitic Marie Blanque apreciareu el temps que vam tenir, espero que enguany puguem disfrutarla.



1 comentari:

  1. Ramon, m'has arribat al cor... Ja veuràs com enguany calaren d'alló més a les curses.

    ResponElimina