diumenge, 13 de febrer del 2011

CURSA SOCIAL CIUTAT DE TORTOSA.

Avui 13 de Febrer de 2011  la gent de la penya ciclista baix Ebre  hem organitzat la 3ª cursa social ciutat de Tortosa en la qual han pres part 100 ciclistes vinguts de tot Catalunya i de la comunitat valenciana , també han sortit la selecció Russa juvenil que entrena per les nostres terres.
Des de l'organització volem agrair a tots els voluntaris que ens ajuden a l'organització de les diferents proves que organitzem, ja que sense la seva  ajuda ens seria impossible dur-ho a terme i gracies a la bona organització estem consolidant unes series de proves dins dels calendaris de la federació catalana de ciclisme.
GRACIES A TOTES I A TOTS  ELS VOLUNTARIS EN NOM DE LA PENYA CICLISTA BAIX EBRE.   


A les 11.10 ha sortit tot el pilot amb sortida neutralitzada fins la plaça corona d' Aragó des de on s'ha donat la sortida, el pilot ha rodat compacte fins Xerta on s'ha fet un grup format per 5 ó 6 corredors que ja anat prenen distancia  i que a la pujada al desviament de prat de compte s'anat estirant creant diversos grups per arribar a Benifallet amb un primer grup de dos , un altre a poca distancia de 4 un tercer grup de 6 seguits a 1 minut mes o menys del pilot que rodava compacte i seguit d'aquells que no havien pogut aguantar el ritme que s'ha posat pujant  a Pinell, s'ha arribat a Tortosa  amb els dos escapats un corredor rus i un del equip de camp clar de Tarragona perseguits pel grup de 4 que s'ha estirat,  la arribada l'han disputat el corredor del lokos phinx i el del camp clar. sent el guanyador el corredor del camp clar.

Hem pogut viure un mati de bon ciclisme i destacar la participació de diferents corredors de les nostres terres i en especial els corredors que corren en nom de la penya ciclista baix Ebre  Oscar Grau , Xavi Fores,  Claudio Franco i Pere Garcia, que ha arrivat molt ben clasificats , amb una bona posició, en aquest moment no disposo de la classificació que penjarem al web de la PCBE.

Vull destacar la bona carrera efectuada per Ivan Díaz que ha entrat en cinquena posició i guanyador del trofeu de la muntanya , Felicitats , i en definitiva a totes  i tots els corredors que han participat  en la 3 cursa social Ciutat de Tortosa.  GRACIES I FINS L'ANY QUE BE







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada